VILKENTA

Karštieji žuvies patiekalai / Main fish courses

 

Žuvies kepsnys tešloje                                                                            5,30

(tilapijos file, šviežios daržovės, bulvės)

Battered fishsteak (fish fillet, fresh vegetables, potatoes)

 

Žvejo kepsnys                                                                                           6,90

(tilapijos file, morka, sūris, šviežios daržovės, bulvytės fri)

Fisherman’ssteak (fish fillet, carrots, cheese, fresh vegetables, chips)

 

Keptas karpis su troškintomis daržovėmis                                         7,10

(karpis, troškintos daržovės, ryžiai)

Fried Carpwith steamedvegetables (carp, steamed vegetables, rice)

 

Keptas karpis ant žarijų                                                                              8

(karpis, troškintos daržovės, gruzdintos bulvių puselės su lupena)

Charcoal grilled Carp (carp, steamed vegetables, grilled jacket potato)

 

Skumbrė kepta ant žarijų                                                                       8,20 € 

(skumbrė, sviestas, poras, svieste keptos daržovės)

Carkoal grilled mackerel (mackerel, butter, pairs, butter fried vegetables)

 

Keptas upėtakis                                                                                        8,20 €

(upėtakis, poras, keptos daržovės, gruzdintos bulvių puselės su lupena)

Fried trout (trout, leek, frued vegetables, grilled jacket potato)

 

Natūralus lašišos kepsnys                                                                        10

(lašiša, troškintos daržovės)

Salmonfillet (salmon fillet, steamed vegetables)

 

Lašiša kepta ant žarijų                                                                            10,60

(lašiša, troškintos daržovės, bulvių kroketai)

Charcoal grilled salmon fillet (salmon fillet, steamed vegetables,

potato croquettes)

 

Firminis lašišos kepsnys raudonajame vyne                                      11,20

(raudoname vyne kepta lašiša, troškintos daržovės, ryžiai)

Salmon steak in wine sauce ( salmon fillet cooked in red wine,

steamed vegetables, rice)

 

Pusė porcijos kainuoja 70 % pilnos porcijos / Half portion costs 70 % of the full portion price